Areg, allsidiga lösningar

Areg-2017-soyer

Vi välkomnar dig som kund hos oss på Areg Bultsvetsspecialisten AB!

Areg har vuxit kraftigt det senaste året och blivit ännu starkare. I vårt team har vi både fler anställda och nya leverantörer. Vi är ett framgångsrikt agenturföretag som erbjuder världsledande varumärken inom bultsvetsning och plåtbearbetningsmaskiner både för små och stora verkstäder.
Vår förstärkta säljkår och välutbildade servicetekniker hjälper dig även efter köp med underhåll och service av maskiner så att du kan koncentrera dig på det du är bäst på.

Supportavdelningen finns för din hjälp för både rådgivning och beställning av slit- och reservdelar.

Vårt tekniska kunnande inom bultsvetstekniken ger oss de bästa förutsättningar för att kunna bemästra framtida krav på kostnader, kvalitet och säkerhet inom bultsvetsning. Grundförutsägningar för att nå dessa mål har vi i innovationsresurser som finns hos våra kunniga medarbetare samt god service till våra kunder.

Under samma tak har vi även vårt systerföretag Intercut Sverige AB som är specialist på försäljning av plåtbearbetningsmaskiner. Tillsammans erbjuder vi ett brett sortiment maskiner inom laser-, gas- och plasmaskärning, kantpressning, slipning, avgradning och bultsvetsning samt stansning och saxning.

Areg Bultsvetsspecialisten AB med systerföretaget Intercut Sverige AB strävar efter att kunna erbjuda “one stop shopping” för bolagens kunder – en komplett partner från effektiv lagerhantering till skärning, efterbehandling, bultsvetsning och vidareförädling inom plåtbearbetning.